Június 2019
Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
16:30 - HKC Záró

HétFő KC

Vigyázat, az élmény terjed!

2007 és 2012 között született lányok, no meg edzőjelöltek számára is szélesre tárjuk a kapuinkat!

Két játékos helyszínen, 2018.06.01. (péntek) 17:30 órás kezdéssel, Farádon a tornateremnél, míg 2018.06.02. (szombat)  Csornán a Csukás iskola tornaterménél várjuk az érdeklődőket! A vidám kikapcsolódás keretében, a regisztrációt követően útnak indul a buli. Elsőként a bohókás sorjáték kerül megrendezésre, ezt követően pedig ki tudja mi vár a gyerekekre?!? Talán szumós, vagy légváras játék, esetleg csúszda? Aki ellátogat hozzánk, meglátja és részese lehet az élménynek!

A gyerekek által készített videó itt megtekinthető!

Gyere, légy részese az élményeknek! Mert tudod, legyen élmény a gyermekkor!

 

A mi legendáink

Lezárult a 2009 és 2015 közötti első nagy időszak az egyesület életében. Azok a kislányok, kikkel elkezdtük meghonosítani a Rábaközben egy más szellemiségű kézilabdát, ami addig volt jellemző a térségre, felnőttek.  Erről az időszakról, terveikről, érzéseikről kérdeztük a mostanra már nagylányokká cseperedő legendáinkat.


Király Barbara: Tanulmányaimat a Nagy Lajos Gimnázium sportosztályán fogom folytatni. Azért ezt az iskolát választottam, mert az itteni csapat nagyon szimpatikus nekem, ahogy az itt zajló kézilabdázás is, azt gondolom hasonló a mi egyesületünkhöz. Ami pedig a leginkább befolyásolt, hogy olyan iskolában tanuljak tovább ahol a sport mellett a tanulásra is nagyon oda figyelnek, mert senki sem tudja, meddig folytathatjuk a kézilabdát komoly szinten. Mi a HétFő-ben mindig egymásért küzdöttünk. Az utolsó mérkőzésünkkor a fiatalabb HétFő-s csapatok tagjai körbetáncoltak minket, ez is megmutatta, hogy minket tovább sodor az élet, de a szellemiségünk és a szívünk mindig itt marad. A maradóknak és a távozóknak is egyaránt azt üzenem, hogy álljanak ki magukért, tartsanak ki az álmaik mellett és legyenek büszkék arra, hogy ebbe az egyesületbe kérizhetnek / kérizhettek.

Megyesi Fanni: az egyesületben megtanultam mit jelent az, hogy küzdeni egymásért. Azzal, hogy ebben a csapatban játszhattam, egy igazi győztesnek érzem magam!A győri Krúdy Gyula Gimnáziumban folytatom a tanulmányaimat. Ebben az iskolában,a gimnázium részen a humán-angol-német szakot választottam,

Bővebben: A mi legendáink

 

IV. Rábaköz Tondach és ETO Kupa

A 2015-ös programsorozatunknak nagy lelkesedéssel, de vékonyka pénztárcával vágtunk neki. Abban viszont egészen biztosak voltunk, ha törik vagy akár szakad, de idén sem maradhat el a Rábaköz legjelentősebb kézilabda gálája. Gondjaink orvoslására a Tondach Magyarország sietett elsőként a segítségünkre. Azonban Csorna Város Önkormányzata, Győri ETO KC, Tarpay és Tóth Bt., Paletta és a Cserpes Sajtműhely is jelentős szerepet vállalt abban, hogy 43 csapat küzdhetett meg 4 korosztályban a Rábaköz Kupáért.

Idén az U7-es korosztály volt a legfiatalabb kik megharcolhattak a helyezésekért. Ez természetesen nem jelentette azt, hogy a 9 benevezett csapatban csak 2007-es lányok szerepelhettek, hisz 2008-as lányainktól mi sem vettük el a lehetőséget.
Keszeg Anikó az elsősök csapat edzője így nyilatkozott a rendezvényt követően: nagy izgalommal várták a lányok a Kupát, hisz még csak az elmúlt egy-két hétben kezdtük el gyakorolni ezt a felállású (3+1) játékot. Ettől függetlenül a mérkőzések alatt, bátran és erőszakosan játszottak, és kezdtek ráérezni a játék lényegére. Most a legfontosabbnak azt tartom, hogy ebben a játékban nélkülözhetetlen játék elemeket megismerjék, gyakorolják. Gratulálok kis csapatomnak a Kupán elért 6. helyezésükhöz.

Bővebben: IV. Rábaköz Tondach és ETO Kupa

   

Pelenka, írószer, Tisztítószer, tartós élelmiszer ...

Mint már sokan megtapasztalták, az élet nem mindig a legszebb arcát mutatja. Ezt testközelből tapasztalhatta meg két játékos testvérpárunk az U10-es csapatban játszó Kitti és U8-as csapatunkat erősítő Kíra is! Hála az égnek, hogy két további testvérükkel a tragédia közepette is számíthatnak a mama, és a nagymama feltétel nélküli szeretetére és odaadására.

Egyesületünk tagjai előtt nem volt kérdés, össze kell fogni, és teljesíteni mind azt, amit közösségünk egy (ebben az esetben kettő) tagja elvárhat tőlünk! Minden egyes egyesületi tag lehetőségéhez képest adományaival szolidalitást vállalt a testvérek mellett, és kitartásból példát mutató nagyszülőkért. T. Józsefné, a nagymama, könnyeivel harcolva, saját maga egészségét is háttérbe helyezve, egyeztet a gyámüggyel, a körülményekhez képest a legjobb megoldás és feltételek kialakítása érdekében, hogy az unokák ne sérüljenek tovább. Óvja az unokákat és harcol az elviselhető élet megteremtése érdekében.

Körülmények kialakulása kapcsán már a médiákban is elhangzott: „Krisztián szorgalmas fiú volt, aki a családjának mindent megadott. Tudtuk, mi nyomasztja, de nem segíthettünk neki. Nem a magam és nem az unokám, hanem a négy kis dédunokám miatt beszélek családom gyászáról és tragédiájáról. Nem tehetnek az ártatlanok semmiről, mégis ők bűnhődnek. 

A legidősebb ötödik osztályos, a legkisebb hároméves. Amikor azok az apróságok megtudták, hogy mi történt nálunk... Aki hallott már keserves gyereksírást, az el tudja képzelni. Még a fiunk halálát sem hevertük ki, nem is lehet soha. Ő volt a támaszunk. És most itt az újabb tragédia. De küzdeni fogunk, amíg bírjuk, mert a gyerekekért mindenre képesek leszünk.” És itt még nem is ejtettünk szót a mamáról, T. Tündéről, ki a munkahelyén szorgalmasan dolgozik a napi betevőért, melyből már nem csak a saját családjának kell, hogy jusson. Közben támogatja a nagymamát és vállvetve állnak harcba a lehetetlen helyzet ellenére. Aki közelebbről ismeri a családot és a történet hátterét, tudja, érzelmileg ez a küzdelem a lelket is nagy erőpróba elé állítja. 

Bővebben: Pelenka, írószer, Tisztítószer, tartós élelmiszer ...

 

Érik a gyümölcs

Az alapozás időszaka már távolinak tűnik, de az rengeteg futás, sok-sok lábmunka és erőnléti gyakorlatok jól megalapozták a szezonunkat, no meg igen csap próbára tették a gyerekek kitartását, kezdte beszámolóját Megyesiné Árpási Judit. A lelkiismeretes munka természetesen továbbra is az alapkő nálunk!

Mint edzéseken, mint mérkőzéseken próbálják kihozni magukból a maximumot! Persze őnekik, is mint bárki másnak vannak olyan napjaik, amikor egy kicsit nehezebben mennek a dolgok, talán fáradtabbak is és nehezebben koncentrálnak bizonyos dolgokra, de azt nem lehet mondani rájuk, hogy ne tennének meg mindent azért, hogy egyre jobb és jobb játékosokká váljanak!

Bővebben: Érik a gyümölcs

   

1. oldal / 19

Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 94 Warning: Illegal string offset 'active' in /chroot/home/hetfokch/hetfokc.hu/html/templates/rt_solarsentinel_j15/html/pagination.php on line 100

Játékosaink új klubjai

                  

Rábaköz Kupa