Február 2019
P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs P Szo V H K Sz Cs
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
15:40 - MKSZ LU10: 15:40 Győri ETO KC II. / 17:40 Haladás VSE SKFT - Répcelak

Mi történt velük azóta?

Volt játékosaink részére, kik 2014 és 2015-ös éveket követően továbbtanultak, lehetőséget biztosítunk, hogy időről időre elmeséljék mi történt velük azóta, hogy érzik magukat, kik közelebb, kik távolabb otthonától.

 

Csigó Kata - Győrben, a Baross szakközépiskolában tanulok kéttannyelvű szakon, így legtöbb időmet angol tanulással töltöm. Szabadidőmben az iskolai csapatban kézilabdázok és focizok. 

Meccseken sokszor találkozok régi csapattársakkal és ellenfelekkel, ami valamikor megkönnyíti a dolgom a kapuban, hiszen annak idején Robi sokszor felhívta a figyelmem arra, hogy ki mit csinál / hova lő. Hiányzik a csapat és az edzések is, így amikor tehetem, ellátogatok kapusedzésekre, meccsekre és szurkolok az újabb HétFő-s sikerekért. Remélem, mindenkivel fogok még találkozni és megmaradnak a barátságok.

Árpási Sára - a Révai Miklós Gimnáziumban kezdtem a továbbtanulást, Győrben. Nagyon kemény az iskola, de jó. A tanulást nagyban segíti a kézilabda, kikapcsol a sok tanulás mellett. Igaz, nekem azért annál több. Augusztustól kezdve egy szinte teljesen más csapatba (SZESE) csöppentem. Új helyszín, új edző, új csapat tartsak, új bajnokság. Nem könnyű idősebbekkel együtt játszani, de nagyon tanulságos és nagyon igyekszem. NB ll. junior bajnokságban veszünk részt, ami azt jelenti, hogy, a legtöbb hétvégénkben szerepe van a kézilabdának. Az őszi szünetben pedig egy edzőtáborban is részt vettünk Ausztriába. A kemény munkának köszönhetően eddig csupán egy vereséget szenvedtünk, és célunk, hogy minden mérkőzésen kihozzuk magunkból a maximumot. Sokszor eszembe jutnak a régi edzések és programok, igazán szép emlékként gondolok rájuk!:)

Fodor Bogi – jelenleg Győrbe, a Hild József építőipari szakközépiskolába járok. Nagyon szeretem a sulit, de sajnos kézilabdázásra ott nincs lehetőség, helyette úszás van. Az osztályközösség nagyon jó és a felsőbb osztályosokkal is jól kijövünk. Rengeteg barátnőm van és nagy része szintén kézilabdázik, ami nagyon jó, hiszen eggyel több közös pontunk van így. A tanárok, mint mindenhol kemények, de persze nem annyira, mint a kapuvári gimnáziumban. Vannak gyakorlati óráink is, azokon tervrajzokat készítünk, és különböző szerkezeteket rakunk össze. Ezek a kedvenc óráim. Nagyon hiányzik minden együtt töltött idő a HétFő-s lányokkal. A kézilabdát terméseztessen nem tudtam abbahagyni. Most a városi csapatban kézilabdázom. Nemrég volt egy kézilabda gála és nagyon örültem, hogy találkoztam a Robival. Ezúttal én kiabáltam neki a pálya széléről. Remélem, hogy a többieket is hamarosan újra láthatom. A mostani Hétfő KC-s játékosoknak pedig nagyon sok sikert szeretnék kívánni!

Gőcze Zsófi - mindenkit üdvözlök Budapestről (KSI), nagyon jól érzem magam itt. A Kovács Pál gimnáziumban, ahova járok, csupa sportoló osztálytársam van. A kézilabdásokon kívül pl.. focista, bokszoló, autóversenyző, jéghokis. A kollégiumot már megszoktam, bár néha sok a 4-5 hét amit itt kell töltenem, mert hétvégén vannak a mérkőzések, így ritkán tudok hazamenni. Nagyon jó a csapatom és az edzőimet is szeretem, tisztelem, rengeteget segítenek. Minden edzésen úgy kell dolgozni, hogy a következő mérkőzésen kiérdemeljem apályára lépés lehetőségét. Hétfőtől péntekig 7 edzésem van és egy úszás. Az edzések négy helyszínen vannak, emellett még kondi terembe is megyünk heti kétszer, illetve Dr. Lénárt Ágota sportpszichológus is foglalkozik velünk heti egyszer.  A mezemet fekete-fehér- pirosra cseréltem, de a szívem egy darabja mindig zöld-fehér marad. Mindenkinek küldök egy nagy ölelést és puszit.

Tóth Maja - az iskolai (FNPG) és a városi csapatban azért még játszom, ahogy a tanulás engedi. Nekem pont jó az edzés szám és a "teher", de ezeken felül hiányzik a csapat, és sokat gondolok a régi időkre, és mikor látom, a képeket a többiekről mindig örömmel nézem vissza. Most volt éppen egy kézilabda gála Kapuváron, alakulhatott volna jobban is a meccsünk, de ott is remekül éreztem magam! Jó volt régi edzőkkel a Robival, és Tündivel is összefutni, remélem a HétFő KC összes tagjával újra tudok még találkozni!

Köszönjük adójának 1%-os felajánlását!

Kérjük, adójának 1 %-os felajánlásával támogassa a Rábaközi gyerekek utánpótlását! Adószámunk: 18212976-1-08Játékosaink új klubjai

                  

Rábaköz Kupa